BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









Diversidad en las familias

En l'assignatura de Família i escola, per fi hem pogut veure aquest fantàstic vídeo sobre les famílies.
"Diversidad en las familias"és el títol d'aquest document que vos presento i que està protagonitzat per infants i les seves famílies. Des de les pròpies paraules dels infants i des de la senzillesa de la mirada dels seus ulls, aquest documental ens fa testimonis de la realitat d'un grup d'infants  que ens parlen de les seves famílies tant normals i corrents des dels seus ulls, però tant diverses i fins i tot criticades des dels ulls d'una gran part de la societat.
És un testimoni que resulta trist en alguns casos i alegre en altres, però que tots comparteixen la mateixa cosa: infants que viuen amb una família i que se senten estimats i valorats per la seva família perquè els cuiden i els protegeixen.
Una preciosa ullada a la diversitat familiar que ens enriqueix i ens aporta testimonis de primera ma.
Gràcies a totes les famílies que van participar en aquest projecte.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...