BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









Benvingud@ al meu blog


El primer que em passa pel cap quan començ a escriure aquesta presentació és pensar qué puc oferir d´interessant als futurs seguidors d´aquest blog. La resposta és que no ho sé. Potser és la millor forma de començar, essent sincera i confessant que no veig molt de sentit al fet de tenir un blog. Imagino que la gent que publica coses en un blog, són persones que ténen moltes coses a dir, i sobretot, moltes coses interessants que oferir als altres. Jo de moment, crec que no tinc res interessant que pugui resultar prou atractiu per visitar-me. Però si puc comprometer-me a intentar publicar coses que me resultin prou rellevants com per considerar la possibilitat de publicar-les i compartir-les amb qui les vulgui llegir.
De moment ens haurem de conformar amb una petita presentació d´aquesta que vos escriu, que després de molts anys d´haver deixat els estudis per diverses causes que ja vos contaré, va decidir que amb tres fills petits, una casa i un marit, no n´hi havia prou, i vaig matricular-me i provar sort en el món de l´Educació.
La sorpresa ha estat veure que m´agrada molt anar a classe i escoltar, i que a més apreng molt i aprovo!, la qual cosa no significa que no visqui algunes estones de nirvis i preocupacions. Però tot això forma part del joc....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...