BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









QUE PODEM FER COM A MARES I PARES PER L´ESCOLA? VOLTROS NO HO SÉ, PERÒ EL MEU HOMO I JO FEIM EL QUE PODEM....

DES DE COMENÇAMENT DE LA VIDA ESCOLAR DELS NOSTRES FILLS INTENTEM QUE TOT ELS VAGI BÉ PERQUÉ VOLEM QUE SIGUIN FELIÇOS I QUE S´HO PASSIN BÉ.
DE VEGADES VOLEM AJUDAR, I NO SABEM BEN BÉ COM.
NO DISPOSEM DE MASSA TEMPS, NO ENS PODEM COMPROMETRE A ANAR A REUNIONS SETMANALS D´APIMES; I NO ENS CONSIDEREM PROU PREPARATS PER "PASSAR AVANT" DINS UN CONSELL ESCOLAR.
EL DILEMA ÉS :SI JO VULL FER ALGUNA COSA PERÒ NO SÉ QUÉ FER, QUÉ FAIG?
JO HO TENC BASTANT CLAR: PARTICIPA EN TOT ALLÒ QUE PUGUIS. VEURÀS QUE COMENCES FENT-HO COM UN FAVOR I AL FINAL T´HO PASSES TANT BÉ QUE EL FAVOR T´EL FAN A TÚ.....

COMPARTIR UN DIA DE CLASSE AMB ELLS

PARTICIPAR EN LES FESTES POPULARS


PARTICIPAR EN ELS TALLERS


ANAR A CONTAR CONTES

A la classe de na Gemma contant el conte de la princesa que no volia ser princesa de contes.
El primer dia que la mestra de la meva filla gran me va demanar per anar-hi a contar un conte, vaig tenir molt de mal de panxa i molt de mal de cap.
Per jo era un gran orgull perquè me fèia molta il.lusió; però també tenia molta por: de fer-ho malament, de no saber contar el conte, d´avergonyir a la meva filla davant els seus companys,.... un llarg etzètera de sentiments, tots negatius, m´invadiren.
Vaig confessar els meus temors a la mestra, i un cop superades totes les pors, vaig concentrar-me en inventar-me un conte que els pogués agradar i engrescar.
Amb l´ajuda de la mestra va sortir el conte de na Joana, una tortuga que no volia tenir closca, i als infants els va agradar molt. 
I la meva filla? feliç d´orgull perquè la seva mare li havia anat a contar un conte inventat per ella per contar a tots els seus companys.
I jo? feliç i encantada de repetir, i així ho vaig fer.....
Amb na Marina contant el conte de la tortuga Joana




A la classe de na Marina contant el conte dels llinatges

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...