BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









Campanya contra la fam. Molt interessant!

En un dia tant rehivindicatiu com el d'avui hi treu parlar de compartir i de solidaritzar-se.
Per això m'ha semblat molt interessant aquest vídeo breu, que és més un anunci, però l'important és el que demostra.  Que les persones tenen l'instint de compartir des de ben petits. I dic instint, perquè es va fer un estudi i es va proposar un experiment amb un nombre d'infants i aixi ho van demostrar.
Pero prou paraules, que una imatge val mes que mil paraules.
Que ho disfruteu...

Diversidad en las familias

En l'assignatura de Família i escola, per fi hem pogut veure aquest fantàstic vídeo sobre les famílies.
"Diversidad en las familias"és el títol d'aquest document que vos presento i que està protagonitzat per infants i les seves famílies. Des de les pròpies paraules dels infants i des de la senzillesa de la mirada dels seus ulls, aquest documental ens fa testimonis de la realitat d'un grup d'infants  que ens parlen de les seves famílies tant normals i corrents des dels seus ulls, però tant diverses i fins i tot criticades des dels ulls d'una gran part de la societat.
És un testimoni que resulta trist en alguns casos i alegre en altres, però que tots comparteixen la mateixa cosa: infants que viuen amb una família i que se senten estimats i valorats per la seva família perquè els cuiden i els protegeixen.
Una preciosa ullada a la diversitat familiar que ens enriqueix i ens aporta testimonis de primera ma.
Gràcies a totes les famílies que van participar en aquest projecte.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...