BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









Paraules.....


Aquestes són algunes de les moltes paraules importants de tenir en compte que he aprés al llarg d'aquests quasi quatre anys de carrera. Són paraules significatives per jo com a persona, com a mare, com esposa, com amiga, com a companya;  però també com a futura professional que espero ser.
Són paraules precioses que intentaré seguir tenint molt en compte a partir d'ara i espero poder anar afegint-ne més al llarg dels anys que vindran.
Un dia vaig veure una pel.lícula amb els meus fills on es brindava per les persones que ja es coneixen i per les que es coneixaran.
Jo vull fer el mateix.
Servesqui aquest núvul de paraules importants com a brindis per celebrar tot el que he aprés fins ara i per tot el que esper aprendre d'ara per endavant.
Molta sort a tothom!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...