BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









REPRESENTACIÓ ESCÈNICA: S´ANIMALET VERD

A l´assignatura de Representació escènica, varem haver d´adaptar una rondalla, i transformar-la en una representació amb titelles per a infants. Per tant la cosa implica acursar el text, adaptar el guió, introduir efectes especials,.....el resultat definitiu, pròximament el pejaré, mentrestant aneu obrint boca amb aquesta petita presentació de la feina que varem fer na Núria Pérez, n´Ana Orfila, na Erika Taltavull i jo mateixa.


UNA SESSIÓ DE PSICO MOLT ESPECIAL

DESENVOLUPAMENT PSICOMOTOR


Al llarg de tot el quatrimestre hem anat cada setmana a les classes de psicomotricitat d´un grup de quatre anys al centre públic Dr Comas a Alaior.
Aquestes visites formaven part del treball de l´assignatura, i ens han servit per aprendre a observar i a documentar el que veim, fent servir diferents tècniques de registre i posterior documentació.
Ha resultat una tasca molt enriquidora a nivell formatiu, però quan varem acabar les classes i finalitzat el treball, les meves companyes i jo, ens haviem quedat amb mal gust de boca, perquè ens hauria fet molta il·lussió haver preparat una sessió de psico nosaltres mateixes i poder-la aplicar.
N´Aina, que és la mestra especialista en Educació Física, i la que fa la psico al grup en concret, va posar a la nostra disposició la classe per anar-hi nosaltres a fer la psico.
Ens agradà la idea i aquí teniu una petita mostra del que varem fer.
Gràcies Aina per la teva amabilitat i bona feina.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...