BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









Comunicación y relaciones humanas

Aquest és el títol del vídeo que ens ha posat avui matí na Maria a l'assignatura de família i escola.

És un curtmetratge Suec on  hi ha imatges molt expressives i no s'escolta cap diàleg. Al video podem observar els diferents tipus de comunicació que s'estableixen entre les persones.

Podem veure el llenguatge dels enamorats entre els que tot encaixa a la perfecció fins que una cosa no va i llavors es romp tot l'encanteri de l'enamorament.
Trobem també la comunicació del "chismorreo" mal intenciónat que va cresquent  fins que es forma una gran pilota que quan exploti ferirà a tothom.

Podem veure també com el baix ànim i la poca gana de comunicar-se pot condicionar la comunicació fins arribar a perdrer-se.

També ténen cabuda en el vídeo com es diria en un aninci de "coca-cola" els que no escolten, els que fan males interpretacions, els que criden, els que callen, els que es barallen, els que no es volen arreglar, els que no són empàtics, els que saben ser-ho, els que ténen por, els que són valents,..... per tots, va bé aquest curt.
Esper que vos agradi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...