BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









Festa de final de curs al Mestre Duran

Ahir va ser sa fista de final de curs a s'escola Mestre Duran que és on estudien els meus tres fills. Va ser un capvespre de "paradetes" on cada una ofertava un tipus de joc diferent: fer bimbolles de diferents mides, bolos, jocs de ball, jocs de punteria, maquillatge, taller de plomalls, pescar,.....
Una espectacular teranyina feta amb calces i leotardos de colors va ser una de les parades més visitades.


Punteria i precissió és el que es requeria entres altres coses, per participar en la parada de n'Anni Melià.


Però una visita que me cridà molt l'atenció va ser qun vaig anar a veure els quadres penjats dins la sala d'actes. Són una sèrie de quadres pintats pels infants de tres, quatre i cinc anys; els han pintat TOTS ells durant una "assignatura" que es diu TALLERS D'ART. La veritat és que les paraules sobren, millor vegeu les imatges, són impressionants, i el millor és que aquests quadres sorgeixen de la reflexió conjunta per decidir quina tècnica han de fer servir, com es fa per pintar la tècnica decidida, posar-se d'acord per treballar en equip,....és una meravella la feina que hi ha en aquests quadres. Enhorabona a tots i totes per fer les coses tant bé.
Bon estiu i felices vacances Mestres i personal del Mestre Duran.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...