BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









UNA SESSIÓ DE PSICO MOLT ESPECIAL

DESENVOLUPAMENT PSICOMOTOR


Al llarg de tot el quatrimestre hem anat cada setmana a les classes de psicomotricitat d´un grup de quatre anys al centre públic Dr Comas a Alaior.
Aquestes visites formaven part del treball de l´assignatura, i ens han servit per aprendre a observar i a documentar el que veim, fent servir diferents tècniques de registre i posterior documentació.
Ha resultat una tasca molt enriquidora a nivell formatiu, però quan varem acabar les classes i finalitzat el treball, les meves companyes i jo, ens haviem quedat amb mal gust de boca, perquè ens hauria fet molta il·lussió haver preparat una sessió de psico nosaltres mateixes i poder-la aplicar.
N´Aina, que és la mestra especialista en Educació Física, i la que fa la psico al grup en concret, va posar a la nostra disposició la classe per anar-hi nosaltres a fer la psico.
Ens agradà la idea i aquí teniu una petita mostra del que varem fer.
Gràcies Aina per la teva amabilitat i bona feina.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...