BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









El sistema educatiu finlandés


Na Mercè ens ha passat aquest video que parla del
 sistema educatiu finlandés.
Ja sé que tant de sentir parlar de Finlandia i de les seves bondats sobretot pel que fa al sistema educatiu, pot resultar  fins i tot cansat i ofensiu.
Ja sabem que no ens podem comparar, que a Finlandia tenen una cultura diferent a la nostra condicionada per les poques hores de sol de les que gaudeixen, i per l'elevat pressupost que destina el govern a l'educació, i la gran consideració que se ténen als mestres i un llarg etzètera de coses bones, però al manco, sinó per semblar-nos a ells cent per cent, sí que l'hem de tenir present per intentar imitar les poquetes coses bones que des del nostre sistema educatiu s'ens permeti acoplar, i perquè no, ens serveixi per somniar i desitjar que un dia, no molt llunyà, deixarem de parlar de Finlandia perquè nosaltres ja ho haurem adoptat. Qui sap? Per sort de moment somniar és de franc.....


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...