BENVINGUTS AL MEU BLOG



La meva vida està formada de petits fragments que s'acoplen uns als altres com en un puzle i van configurant el que jo som com a persona. Un d'aquests fragments és el fet d'estudiar una carrera universitària, i aquí, dins aquest blog, trobareu una finestra oberta a la meva feina com estudiant.

Esper que vos agradi!









ITV

Carta publicada al Menorca el 15 de Maig del 2008

ITV

Per Natàlia Vinent


Per fi comença el bon temps! I amb la seva arribada ens entren moltes ganes de fer coses perquè el dia s´ha allargat i disposem de més temps de sol, sobretot durant els capvespres, que a l´hivern s´han fet eterns.

Fa ganes sortir a fer una volteta i programar activitats amb els infants, que es poden anar a dormir un poquet més tard. Començam a treure la roba d´estiu, i ens il.lusiona deixar les jaquetes i retirar els foscos colors i textures de l´hivern per donar pas a l´alegria dels tons primaverals dins els nostres armaris. Haurem de preparar les casetes de ses voreres, enguany pot ser tocarà emblancar, repassar els mobles de la Terrassa i transplantar ramells, el nostre cos es prepara per estar més hores a fora, i, en definitiva, la nostra vida s´obrirà a l´estiu.

Per fi ens podrem llevar el most de l´hivern, que desapareixerà durant ses passejades per la platja a la vora de la mar…

Però amb la platja i la mar arriba la tant temuda per moltes de noltros època del biquini. Perquè, siguem sinceres, a qui no li ha passat pel cap quan es veu davant el mirall amb la seva roba de bany allò de : “ai! Que lletja que estic! Enguany no aniré a nedar!”.

Es pot dir que per moltes de noltros si l´estiu no haguessim de mostrar els nostres encants en públic, seria perfecte. Però no és així, i clar, comença, per les que no hem fet els deures, la preocupació de pensar com ho puc fer per nedar i que la meva anatomía, diguem-li generosa, passi el més desapercebut possible.

Evidentment, les que si han fet els deures i obligacions estarán fantàstiques amb els seus biquinis per a lluir “tipo”, i és que si una fa un sacrifici com és fer règim, després ho voldrà mostrar, i bé que fan, faltaría més!Però les que ens hem quedat pel camí, haurem de fer idees i de pressa, que la calor ja és aquí.

Jo com que som una de les que no ha fet els deures bé, he pensat un parell de cosetes que compartiré amb vosaltres per tal de dur a terme la “operación biquini”. Requerirà dedicació, açò sí, i constancia, però val la pena.

El primer de tot será vigilar bé de procurar-se una bona depilació, i és que allò de: “on hi ha pel hi ha alegría” ha quedat obsolet i totalment fora de circulació.

El segon será mantenir la pell ben hidratada, que brilli, açò significa que després de cada dutxa ens haurem de ben embadurnar de crema de cap a peus. Una pell hidratada sempre contribueix a dissimular les estríes i la cel.lulitis, i si és “autobronceadora”, molt millor perquè dissimularà més.

El tercer será escollir un bon modelet per a les estones de bany, i és que será molt important el fet d´anar a la platja ben elegant, ja que si algún “macizorro” dels molts que inunden les nostres platges durant l´estiu ens veu súper elegants podrá pensar: “Gordita sí, pero qué elegancia!”

Serà molt important un vestit de bany que dissimuli el màxim la panxeta, que ens resalti els pits si en tenim poc (ja que si un es fixa amb els pits, no ho farà amb altres coses, que és el que interessa), i que no ens apreti molt la zona de les cuixes per evitar bonys de “xueta” tan poc afavoridors. Evidentment amb el bañador ens haurem de comprar un pareo que ens faci conjunt! Açò és molt important, ja que anar ben conjuntades farà que el nostre “paseíllo” per la platja sigui d´allò més fashion.
També podem triar una camisola millor llarga que curta, i d´un color ben elegant! Ses dones que esteim més rodonetes, ens afavoreix un color vistós ja que veurer-nos, ens veuen, i el nostre bronzejat será més afavoridor. Si volem, les més atrevides podem completar la camisola amb un mocador al cap fermat a la nuca amb unes grans ulleres de sol en pla “dónde está el yate” o bé substituir el mocador, sempre conjuntat amb la camisola, per una súper pamela en plan “verano en Saint Tropez”. Si a aquest look li afegim unes sandàlies daurades, podem anar fins i tot al xiringuito a fer es vermutet.

Sobretot, i açò és molt important, anar amb el cap ben alt, que se vegi seguretat, que açò sempre intimida, no sigui que algún dels molts tipus esculturals que neden ens vulgui venir a demanar de noves i ens posi en un compromís.

I és que amb tot açò de règims, exercici, bellesa i un llarg etcétera està ben clara una cosa, “para presumir hay que sufrir”, i en aquesta vida tot és qüestió d´ITV, o el que és el mateix: Important Tenir Voluntat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...